Partners

Water for Life

Dorst? In Nederland draai je de kraan open en je hebt een glas heerlijk kraanwater. Een leven zonder betrouwbaar kraanwater is in Nederland niet meer voor te stellen, dankzij onze drinkwaterbedrijven.

Global Sports Communication

Global Sports Communication maganed meer dan 150 atleten uit afkomstig uit 20 landen. De grootste groep daarvan is afkomstig uit Oost Afrika. Nedrland en China. De bekendste atleten zijn Haile Gebrselassie, Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Almaz Ayana en Catherine Ibarguen. Wij ondersteunen hen zo goed mogelijk en streven naar een lange carriere waar ze zo veel mogelijk uit weten te halen.

Daarnaast is Global Sports Communication ook betrokken bij de organisatie van de marathon van Amsterdam, Mumbai en New Delhi. Ook zijn wij de organisator van de IAAF SHANGHAI Diamond Leaugue en betrokken bij de IAAF World Challenge meeting de FBK Games in Hengelo.

Earth Concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten: EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we namelijk af om waterprojecten te financieren. 

We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van ruim € 1.4 miljoen kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

Merkk

MERKKwater wil water overal duurzaam toegankelijk maken. Geen plastic flessen meer, geen opslag, geen transport. Onze tappunten leveren naar wens gekoeld, gefilterd of bruisend water. Voornamelijk voor bedrijven, scholen, fitnesscentra en restaurants, maar eigenlijk voor iedereen die lekker water wil drinken hebben we een passende watertap! We gaan graag in gesprek over de beste oplossing. Vrijblijvend.